Reise: USA

 

Siste stoppet på backpackingturen min var USA hvor vi reiste og bodde sammen med en amerikaner vi møtte i Trinidad. Vi leide bil og kjørte rundt, tok inn på mer eller mindre sleasy motels og spiste MASSE junkfood! Du vet: “når man er i Amerika – gjør som amerikanerne” eller noe sånt.. (tror jeg la på meg ca 4-5 kilo på et par uker, men det snakker vi ikke så mye om)  Du kan lese mer om hele backpackingturen min her eller trykke deg inn på kategorien reise hvis du vil  :)

IMG_8874IMG_8932

 

Mat: USA er vel kanskje kjent for junkfood og det spiste jeg MYE av! Det ble Mc Donalds til frokost, IHOP til lunch og Taco Bell til middag.. Jeg hadde forresten en liten åpenbaring når jeg skjønte at IHOP står for International House Of Pancakes og ble så glad at jeg nesten begynte å grine, haha. Bare seee:

IMG_8849IMG_9111

 

Severdigheter: Vi kjørte bare rundt i Florida og Orlando så jeg har ikke så mange severdigheter å skryte om. Vi fikk oppleve gjestfriheten til vår amerikanske venn sin familie, spiste masse god mat og dro på stranda da . En vakker dag vil jeg veldig gjerne dra på ordentlig roadtrip med Mannen i USA og kjøre Route66 i en fin muskelbil <3

IMG_8924IMG_9252

Destin Beach har så hvit sand at til og med JEG ser brun ut!!

IMG_9245

..bare synd det blåste sånn at dette ble det beste bildet av meg..

IMG_9234

 

Transport: Vi leide bil så jeg vet ikke priser på offentlig kommunikasjon, men leiebil er ihvertfall vesentlig billigere enn i Norge :)

 

Valuta: US Dollar vel ;)  10 USD = 86,57  NOK at the moment